Să ne descrețim puțin frunțile: Cine îl „trolează” mai bine pe Trump?

America first! Who wants to be second?

În ultimele săptămâni, cred că toată lumea a văzut/auzit bucăți din discursul de inaugurare al lui Donald Trump, învingătorul din recentele alegeri prezidențiale organizate în Statele Unite ale Americii, sau măcar a auzit pe undeva sintagma „America First!”. Având în vedere că Trump a fost de-a lungul timpului ținta a numeroase ridiculizări, parodii sau tot felul de alte chestii amuzante, nu a durat mult până a devenit viral un nou tip de parodie: filmulețele prin care alte țări îl roagă pe Trump să țină cont de ele pentru locul secund.

A apărut și un site care centralizează clip-urile într-o formă interesantă: itsgreat.eu

 

Cei „vinovați” de lansarea trend-ului au fost olandezii

O emisiune de comedie din Olanda a reacționat rapid la discursul președintelui Trump și a făcut clip-ul „America first! The Netherlands second!”.

 

După ce olandezii au „lansat” provocarea, au venit și răspunsurile! 🙂

Printre cei care au răspuns deja, în încercarea de a-l convinge pe Trump că ei merită să fie pe locul secund se află și vecinii noștri din Moldova și Bulgaria.

 

Pentru delectarea voastră, mai jos găsiți alte câteva țări care au răspuns provocării:

Germania

 

Danemarca

 

Elveția

 

Belgia

 

Italia

 

Portugalia

 

Slovenia

 

Luxemburg

 

Lituania

 

Mai multe clipuri puteți găsi pe site-ul despre care vorbeam la început, pe pagina de Facebook asociata site-ului sau printr-o simpla cautare pe Google sau YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *